evenementen

 • 19 nov. Orgel Vreten LSAmusic

 • 5 nov. Tim Knol,  huiskamerconcert Oerkroeg Schiller

  Tim Knol komt een huiskamerconcert geven in de bovenzaal op 5 november. Kaarten zijn binnenkort beschikbaar.

 • LSAmusic podiumbelichting te huur.

  Lichtinstallatie huren?

  LSAmusic heeft mede dankzij een bijdrage uit het Naoberfonds een fraaie lichtinstallatie aangeschaft.

  Deze is voor niet-commerciële instellingen te huur voor 75 euro per keer.

  De installatie bestaat uit 12 moving heads (beweegbare kleurenspots) die bevestigd kunnen worden aan een truss

  (4 x 2 meter). Het geheel wordt met twee podiumsteunen boven het podium geïnstalleerd.

  De aansturing/bediening vindt plaats via een laptop.

  Onze lichttechnicus wil dit graag, tegen vergoeding, voor u doen.

  Neem met ons contact op voor meer info of afspraken.

nieuws

 • The Veldman Brothers 1001-2016

   

  Deze winter staat bij de concerten van LSAmusic de blues centraal. LSAmusic “Winterblues” opent  haar  concertjaar 2016 met een nieuwjaarsconcert van een van de beste bluesacts van Nederland The Veldman Brothers, gevolgd door een optreden op zondag 27 februari van Julian Sas & Band.

   

  In oktober jl. moest het concert van The Veldman Brothers helaas worden afgelast wegens ziekte van de bassist, maar de band wil heel graag dat concert alsnog verzorgen.

  Met dezelfde tomeloze energie als Dan Aykroyd en John Belushi in The Blues Brothers staan The Veldman Brothers  op het podium.

   

  De band rondom de twee broers Gerrit (slide gitaar en vocals) en Bennie Veldman (organ, keys, harmonica en vocals) is al bijna een legende in het bluescircuit met een indrukwekkende erelijst.

  Ze worden ondersteund door bassist Fred van der Wende en Han Neijenhuis op drums.

   

  In 2011 ontving de band de Dutch Blues Foundation Award voor beste band en dat is slechts één van een indrukwekkend aantal onderscheidingen en nominaties, die hen in de loop der jaren ten deel mochten vallen.

  Tomeloze energie, zichtbaar plezier en voelbare synergie, hun muziek wordt gespeeld vanuit de onderbuik. Als gepassioneerde muzikanten hebben ze een schat aan ervaring, beïnvloed door elkaar en beïnvloed door de “helden van weleer”: The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin’ Wolf, Jimmy Smith, the Fabulous Thunderbirds e.v.a. The Veldman Brothers volgen deze diepe voetsporen respectvol, met covers en eigen songs en bovenal met een zeer herkenbaar eigen geluid.

  Blues en rhythm & blues, swingblues en deltablues, blues met een randje rock, blues met een randje soul of funk, grenzen zien The Veldman Brothers niet en ze laten zich ook maar in één hokje duwen: ‘Alles is puur en komt recht uit het hart’.

  Blues & Roots: Straight from the heart!

   

   Alle reden zondagmiddag 10 januari elkaar een goed 2016 toe te wensen bij dit Nieuwjaarsconcert en te genieten van deze fantastische blues-band.